NK Show Senioren 2023 in Hasselt

Inschrijving voor dit NK Show is mogelijk vanaf medio februari 2023 via deze site voor de Starklasse en Championshipklasse conform de reglementen van de KNMO (Nationaal Reglement Show 2023 (KNMO).

 

Het NK Show op 17 juni as. wordt niet alleen in combinatie met het NK Mars georganiseerd maar valt ook samen met de Dweildag Hasselt, een festival voor dweilbands en blaaskapellen in het centrum van Hasselt. Hieraan voorafgaand is een straatparade door het centrum van Hasselt. Hasselt is die dag dus geheel gevuld met muziek.

Voor eventuele deelname aan de straatparade, wellicht in combinatie met deelname aan het NK Mars en/of Show kunt u rechtstreeks contact op nemen met Ruthger Bergman van Irene Hasselt (ruthgerbergman@irenehasselt.nl).

 

Deelname aan het NK Show is niet alleen bedoeld als wedstrijd maar is de gelegenheid om het showproduct te laten beoordelen door een deskundige jury. Het krijgen van opbouwend jurycommentaar en de mogelijkheid om het optreden met de jury na te bespreken heeft een meerwaarde voor de toekomst. Het evenement biedt de deelnemers de gelegenheid om te leren en zich kwalitatief te kunnen verbeteren in deze discipline. Daarnaast is het voor de deelnemers een mooie gelegenheid zich te laten zien aan het publiek en elkaar.

Het kernteam van de Doelgroep SMP roept dan ook de showkorpsen op deel te nemen aan het NK Show.

 

Meer informatie over inschrijvingen en andere gegevens volgt spoedig via deze site en andere kanalen zoals Facebook, Klankwijzer, Korpsmuziek en de site van CGN.

  

Namens het kernteam van de Doelgroep Show, Mars, Percussie

Lex Boon

Voorzitter Doelgroep SMP 

KNMO


KNMO Doelgroep Show, Mars en Percussie  - info@smp-nederland.nl