NK Mars voor Senioren, 17 juni 2023, Hasselt 

Inschrijving voor dit NK Mars is mogelijk vanaf 1 februari 2023  voor de Starklasse en Championshipklasse conform de reglementen van de KNMO (Nationaal Reglement Marswedstrijden 2022 (knmo.nl) en het aanvullend organisatie reglement NK Mars.

 

Dit NK Mars op 17 juni as. valt samen met de Dweildag Hasselt, een festival voor dweilbands en blaaskapellen in het centrum van Hasselt. Hieraan voorafgaand is een straatparade door het centrum van Hasselt. Hasselt is die dag dus geheel gevuld met muziek.

Voor eventuele deelname aan de straatparade, wellicht in combinatie met deelname aan het NK

kunt u rechtstreeks contact op nemen met Ruthger Bergman (ruthgerbergman@irenehasselt.nl).

 

Deelname aan dit NK is niet alleen bedoeld als wedstrijd maar veel meer nog het krijgen van het opbouwende jurycommentaar en de mogelijkheid om het optreden met de jury na te bespreken. Het evenement biedt de deelnemers de gelegenheid om te leren en zich kwalitatief te kunnen verbeteren in deze discipline. Daarnaast is het voor de deelnemers een mooie gelegenheid zich te laten zien aan het publiek en elkaar.

 

Meer informatie volgt spoedig via deze site en andere kanalen zoals Facebook, Klankwijzer en Korpsmuziek.  

 

Namens het kernteam van de Doelgroep Show, Mars en Percussie

Lex Boon

Voorzitter Doelgroep Show, Mars en Percussie

KNMO


KNMO Doelgroep Show, Mars en Percussie  - info@smp-nederland.nl