NK Mars en Show voor jeugdkorpsen op zaterdag 24 juni 2023, HuizenNa een grootse start in Huizen 2019 kreeg dit evenement een vervolg op 25 juni 2022 in Dordrecht, en zijn wij gelukkig dat we dit jaar weer terecht kunnen op het Sportpark De Wolfskamer aan de IJsselmeerstraat in Huizen

 

Als doelgroep SMP willen wij de jeugdkorpsen een podium bieden om zich te kunnen presenteren op een evenement speciaal voor en door jeugd op een mooie locatie en voor veel publiek. Dit evenement biedt deze gelegenheid aan alle jeugdkorpsen in Nederland ongeacht hun niveau omdat de filosofie van het jeugdevenement is dat meedoen belangrijker is dan winnen.

Deelname levert altijd een jurybeoordeling op waarmee de vereniging zich verder kan ontwikkelen. Ook het kijken naar en contact leggen met andere deelnemers is erg leerzaam en vooral leuk.

 

Inschrijving voor dit NK Mars e/of Show is mogelijk vanaf 1 februari 2023 via de website van de SMP (www.smp-nederland.nl)  voor de Kids- en Juniorklasse conform de reglementen van de KNMO (Nationaal Reglement Marswedstrijden 2022 (knmo.nl)  2023-01-19-NATIONAAL-REGLEMENT-SHOW.pdf (knmo.nl) en het aanvullend organisatie reglement NK jeugd Mars en Show.

 

Namens het kernteam van de Doelgroep Show, Mars en Percussie

 

Lex Boon

Voorzitter Doelgroep SMP

 

KNMOKNMO Doelgroep Show, Mars en Percussie  - info@smp-nederland.nl