Doelgroep SMP KNMO kijkt vooruit (vervolg)

Op zaterdag 10 juni 2023 zal in Maarheeze weer traditioneel het NK voor solisten en ensembles voor de SMP sector worden gehouden. Deelnemers aan de diverse provinciale wedstrijden in 2023 met een puntenresultaat van 85 punten of meer kunnen zich dan aanmelden voor dit NK. Natuurlijk op basis van de wedstrijden onder reglementering van de KNMO voor solisten en ensembles.  

Goed te reiken is ook de locatie voor het NK Mars voor seniorenkorpsen op zaterdag 17 juni 2023 in Hasselt. Hier zal de doelgroep SMP op het terrein van Olympia in samenwerking met Irene Hasselt genoemd NK verzorgen waarbij nu al interesse is qua deelname.

 

En dan inmiddels voor de 3e keer het NK Mars – en Show voor jeugdkorpsen op zaterdag 24 juni  2023 waarbij wij terug keren naar de locatie in Huizen op het voetbalveld van sc Huizen. Voor ditNK Jeugd in 2023 hebben inmiddels al jeugdkorpsen aangegeven zeker aanwezig te zijn.

 

Doelgroep SMP KNMO

Kernteam SMP 


KNMO Doelgroep Show, Mars en Percussie  - info@smp-nederland.nl