Doelgroep SMP KNMO kijkt vooruit (vervolg)

Op zaterdag 10 juni 2023 zal in Maarheeze weer traditioneel het NK voor solisten en ensembles voor de SMP sector worden gehouden. Deelnemers aan de diverse provinciale wedstrijden in 2023 met een puntenresultaat van 85 punten of meer kunnen zich dan aanmelden voor dit NK. Natuurlijk op basis van de wedstrijden onder reglementering van de KNMO voor solisten en ensembles.  

Goed te reiken is ook de locatie voor het NK Mars voor seniorenkorpsen op zaterdag 17 juni 2023 in Hasselt. Hier zal de doelgroep SMP op het terrein van Olympia in samenwerking met Irene Hasselt genoemd NK verzorgen waarbij nu al interesse is qua deelname.

 

En dan inmiddels voor de 3e keer het NK Mars – en Show voor jeugdkorpsen op zaterdag 24 juni  2023 waarbij wij terug keren naar de locatie in Huizen op het voetbalveld van sc Huizen. Voor ditNK Jeugd in 2023 hebben inmiddels al jeugdkorpsen aangegeven zeker aanwezig te zijn.

 

Het 2e NK voor de jeugd zal dit plaats vinden op zaterdag 25 juni 2022 in het FC Dordrecht stadion met de top van de Nederlandse jeugdverenigingen. Toegangskaarten zijn volop aan de kassa bij het stadion te verkrijgen en kunnen zowel contant alsook met pin betaald worden. € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

 

Tenslotte nog helaas het bericht dat het NK Show op 11 juni 2022 niet doorgaat. Hiervoor hadden slechts 2 verenigingen zich ingeschreven en in overleg met de facilitaire organisatie ODSC en het kernteam SMP is besloten te kijken naar een volgende editie.

Dat het jaar 2022 niet heeft gegeven wat wij er van verwacht hadden, en uieraard de verenigingen ook, heeft ons niet weerhouden om nu al onze plannen voor 2023 bekend te maken. En voor alle duidelijkheid zet de genoemde datums alvast in uw agenda want ze gaan door.

 

Doelgroep SMP KNMO

Kernteam SMP